• info@leutsjop.nl
  • Binnen 5 werkdagen in huis!
  • Gratis verzending in 't Krabbegat e.o.
  • info@leutsjop.nl
  • Binnen 5 werkdagen in huis!
  • Gratis verzending in 't Krabbegat e.o.

Over De Leutsjop

Een idee dat begon als een grapje aan de eettafel is na een aantal brainstormsessies uitgelopen tot deze stikleutige webshop!

Helaas was het tijdens de coronaperiode niet mogelijk om fysiek Vastenavend te vieren, maar dat neemt niet weg dat je de leut niet in huis kunt halen! Wij zijn het dat jaar op zoek gegaan naar alternatieven om tóch in Vastenavendsferen te komen.

Zelf zijn we enorme spelfanatiekelingen en dachten bij onszelf: hoe leuk zou het zijn om dat met de Vastenavend te combineren? Dit idee bloeide uit tot De Leutsjop: Prins in Vastenavendspellen én meer!

Want alleen spellen? Daar zijn onze plannen te groot voor. We lopen over van leuke ideeën die we graag willen maken en met jullie willen delen. Wij kunnen niet wachten om iedereen te verrassen met nieuwe producten, maar wensen jullie nu alvast veel plezier met alles wat we nu voor jullie klaar hebben staan!

We hopen de leut op die manier bij jullie in huis te brengen, want zeg nou zelf: de leut gaat boven al!

Agge mar leut et (en sjopt)!


Het team

Eila! Ik ben Jos en ik ben die fanatieke speler die altijd wil winnen. Dat gaat niet altijd zonder slag of stoot, maar dat maakt mij iemand met een winnaarsmentaliteit. Ik kan ook goed tegen mijn verlies, al kunnen de meningen hier weleens over verschillen. Voor De Leutsjop kan je mij zien als de rationele helft die zorgt voor structuur en producten van hoge kwaliteit!

Hi! Mijn naam is Esmay en mij kun je het best omschrijven als een enthousiaste speler. Iemand die altijd in is voor een spelletje en daarbij ook het liefste wint natuurlijk (soms met ongenoegen van mijn compagnon ;-)). Hoewel ik geen rasechte 'Krab' ben, kan ik al mijn creatieve hersenspinsels goed kwijt binnen De Leutsjop. Mij kun je dan ook zien als de creatieve helft die zorgt voor de mooiste producten!